Henna versieringen en Shisha terras huren

Henna versieringen/ Henna tattoo

Een origineel idee nodig voor een bedrijfsfeest? Of op zoek naar een interessante act voor een thema feest? Wij laten mensen kennis maken met een heel oud gebruik dat al bekend was bij de oude Egyptenaren. Een henna tattoo brengt geluk en is prachtig om te zien. Men zal het feest nog zeker een lange tijd herinneren. Deze versieringen zijn op 100 % natuurlijke basis. Geschikt voor indoor en outdoor events.

Shisha terras & Shisha Lounge & waterpijpen huren

Kom nog meer in oosterse sferen en huur Shisha’s. Een waterpijp met vruchtensmaaktabak, geeft nog meer sfeer aan het geheel! We hebben ook nicotinevrije opties. Ook hebben we een prachtige luxe Shishahoek/Shisha Lounge met mooie oosterse kussens, tapijten, tafeltjes, theelichtjes, en meer! Geschikt voor indoor en outdoor events.
Filmpje klik hier!

Maak je feest compleet met:

Waarzegster boeken waarzegster inhuren

Maak uw feest extra leuk met een waarzegster met kaartleggingen, spannend en mysterieus!

Green Screen huren

Een superleuke aanvulling op elk feest, zet alle gasten op de foto met leuke & grappige accessoires en met elke gewenste achtergrond. Achtergronden van Egypte, India, Hawaï, Spanje, noem maar op! Op de foto met leuke & grappige dieren, alles is mogelijk!

Buikdansers boeken Buikdanseres inhuren

Vrolijk uw feest op met een of meerdere wervelende buikdanseressen, we brengen iedereen in de magische sfeer van duizend en een nacht. Als het van toepassing is laten we aan het einde van de voorstelling iedereen lekker meedansen met rinkelende heupdoeken. Alle stijlen zijn mogelijk: Traditioneel Egyptisch, Modern Cairo Style, Turks, en meer!