Buikdanseres boeken – Buikdanseres huren

Vrolijk uw feest op met een of meerdere wervelende buikdanseressen, we brengen iedereen in de magische sfeer van 1001 nacht. Als het van toepassing is laten we aan het einde van de voorstelling iedereen lekker mee dansen met rinkelende heupdoeken. Alle stijlen zijn mogelijk: Traditioneel Egyptisch, Folklore, Moderne Caïro Style, Turks, en meer!

Al onze buikdanseressen zien er fantastisch uit en hebben prachtige kostuums en accessoires. Grote zijden doeken, waaiers, wings, zwaarden, kandelaren, ze halen alles uit de kast voor een onvergetelijke show.

Ook voor TV & reclame zijn onze buikdanseressen te boeken, ze zijn o.a. te zien bij Meiden van de Herengracht, Icasting en Serious Request.

Wij maken er zeker een feestje van!

Filmpjes klik hier!

Maak je feest compleet met:

Henna versieringen

Voor, na of tijdens onze show kan iedereen nog een prachtige Henna versiering laten zetten op 100 % op natuurlijke basis. Het is ook mogelijk om dit apart te boeken, mail of bel ons voor meer informatie!

Waarzegster inhuren

Maak uw feest extra leuk met een waarzegster met kaartleggingen, spannend en mysterieus!

Green Screen huren

Een superleuke aanvulling op elk feest, zet alle gasten op de foto met leuke & grappige accessoires en met elke gewenste achtergrond. Achtergronden van Egypte, India, Hawaï, Spanje, noem maar op! Op de foto met leuke & grappige dieren, alles is mogelijk!

Shisha terras huren – Luxe waterpijpen terras huren

Kom nog meer in de oosters sferen van 1001 nacht en huur een shisha terras. Waterpijpen met vruchtensmaaktabak, geven nog meer sfeer aan het geheel! Ook hebben we een prachtige luxe shishahoek met mooie oosterse kussens, tapijten, tafeltjes, theelichtjes en meer! Natuurlijk kunt u ook een buikdanseres huren om te dansen in de shisha hoek. Dit kan geboekt worden voor indoor en outdoor events. Er zijn ook nicotinevrije opties.