Bollywood danseres boeken

Vrolijk uw feest op met een wervelend en kleurrijk Bollywood optreden. Deze energieke Indiaase dans met vrolijke muziek en bonte kleuren staan garant voor feest! Onze danseressen zetten met een spetterende uitstraling een te gek Bellywood optreden neer, een mix van Bollywood & Buikdans. Als het gewenst is kunnen we aan het einde alle gasten mee laten dansen.

Maak je feest compleet met:

Henna tattoos

Voor, na of tijdens onze show kan iedereen nog een prachtige Henna versiering laten zetten op 100 % op natuurlijke basis. Het is ook mogelijk om dit apart te boeken, mail of bel ons voor meer informatie!

Waarzegster inhuren

Maak uw feest extra leuk met een waarzegster met kaartleggingen, spannend en mysterieus!

Green Screen huren

Een superleuke aanvulling op elk feest, zet alle gasten op de foto met leuke & grappige accessoires en met elke gewenste achtergrond. Achtergronden van Egypte, India, Hawaï, Spanje, noem maar op! Op de foto met leuke & grappige dieren, alles is mogelijk!

Shisha terras huren – Luxe waterpijpen terras huren

Kom nog meer in de oosters sferen van 1001 nacht en huur een shisha terras. Waterpijpen met vruchtensmaaktabak, geven nog meer sfeer aan het geheel! Ook hebben we een prachtige luxe shishahoek met mooie oosterse kussens, tapijten, tafeltjes, theelichtjes en meer! Natuurlijk kunt u ook een buikdanseres huren om te dansen in de shisha hoek. Dit kan geboekt worden voor indoor en outdoor events. Er zijn ook nicotinevrije opties.