Burlesque danseres boeken – inhuren

Een spicy lady met een supershow, alle gasten zullen hun ogen uitkijken. Deze danseres windt iedereen om haar vinger met haar sexy moves! Aan het einde van de show kan de burleske danseres mensen uit het publiek mee laten dansen of een mini workshop aan de gasten geven. De burlesque danseres geeft een sexy show maar de act blijft zeker netjes en elegant. Leuk voor een themafeest, bedrijfsfeest of verjaardag. Onze burlesque danseressen werken in heel Nederland.

Maak je feest compleet met:

Henna tattoos

Voor, na of tijdens onze show kan iedereen nog een prachtige Henna versiering laten zetten op 100 % op natuurlijke basis. Het is ook mogelijk om dit apart te boeken, mail of bel ons voor meer informatie!

Waarzegster inhuren

Maak uw feest extra leuk met een waarzegster met kaartleggingen, spannend en mysterieus!

Green Screen huren

Een superleuke aanvulling op elk feest, zet alle gasten op de foto met leuke & grappige accessoires en met elke gewenste achtergrond. Achtergronden van Egypte, India, Hawaï, Spanje, noem maar op! Op de foto met leuke & grappige dieren, alles is mogelijk!

Shisha terras huren – Luxe waterpijpen terras huren

Kom nog meer in de oosters sferen van 1001 nacht en huur een shisha terras. Waterpijpen met vruchtensmaaktabak, geven nog meer sfeer aan het geheel! Ook hebben we een prachtige luxe shishahoek met mooie oosterse kussens, tapijten, tafeltjes, theelichtjes en meer! Natuurlijk kunt u ook een buikdanseres huren om te dansen in de shisha hoek. Dit kan geboekt worden voor indoor en outdoor events. Er zijn ook nicotinevrije opties.