Workshop Tribalfusion met Dayenne

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
20/01/2019
14:00 - 15:30


Workshop Tribalfusion Basics

Locatie: Huis van Puck – Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem
Prijs: 10 euro
Datum & Tijdstip: 20 januari van 14.00-15.30 uur
Docente: Dayenne

Fusion Basics workshop

Locatie: Huis van Puck – Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem
Prijs: 10 euro
Datum & Tijdstip: 20 januari van 14.00-15.30 uur
Docente: Dayenne

In deze workshop gaan we aan de slag met verschillende basis bewegingen uit de buikdans, uiteraard met een typische Tribal Fusion ˈstylizationˈ.

We beginnen de workshop met een warming-up gevolgd door de uitleg en het oefenen van enkele basis bewegingen. Er wordt aandacht besteed aan een goede basis houding en het positioneren van de armen voor een mooi postuur en ˈframeˈ.
Aan het einde van de workshop dansen we een korte combinatie van de geoefende bewegingen op muziek. We sluiten af met een cooling-down.

Dayenne danst al jaren met veel plezier bij Sheilaˈs Buikdanscentrum. Daarnaast volgt ze regelmatig workshops bij verschillende topdocenten om zichzelf te blijven ontwikkelen op creatief vlak, danstechniek en performance. Dayenne treedt ook regelmatig op in zowel binnen-als buitenland.
Haar optredens zijn zeer gevarieerd, ze danst op van alles wat haar inspireert, van Balkan Beats tot aan duistere metalhits. Dayenne is afgestudeerd in Culturele en Maatschappelijke Vorming met Dans & Beweging als creatief hoofdvak.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.